sâmbătă, 8 mai 2010

VacuFresh - prospetime de durata

Legumele tale nu mai au culoarea care trebuie? Ti se pare ca fructele miros a branza, carnea de pui a luat miros de peste si mirosul de usturoi s-a imprastiat peste tot? Inseamna ca ai nevoie de VacuFresh, el pastreaza alimentele proaspate de pana la 5 ori mai mult. Asta inseamna ca nu trebuie sa faci zilnic drumul la piata si totusi sa ai fructe, legume sau alte produse proaspete si chiar sa pastrezi mancarea gatită deja cateva zile fara sa-si piarda aroma. Mult mai comod si mai avantajos pentru toate persoanele cu un stil de viata modern care vor sa economiseasca timpul la maximum.
Recipientele rezista in cuptorul cu microunde, congelator si masina de spalat vase.
Carnea nu trebuie marinată peste noapte; in vid dureaza doar cateva minute. Butoanele calendaristice de pe capac marcheaza cu usurinta data depozitarii. Este ideal pentru: ambalarea carnii crude si a pestelui in pungi de depozitare ambalarea alimentelor gatite si coapte; ambalarea legumelor si fructelor in congelator; ambalarea supelor sau sucurilor; ambalarea branzeturilor solide, a gustarilor si a alimentelor uscate; ambalarea cafelei si a ceaiului; ambalarea vidata este cea mai buna solutie atunci cand vrem sa consumam produse proaspete.

Set VacuFresh Start. Pret: 409,99 lei.



Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com


Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu