sâmbătă, 8 mai 2010

LifeGlam - accesorii

Life Glam-Accesorii inspirate de voi!

Cuvantul "glam" vine de la "glamour" si este imprumutat din limbajul international, fiind adesea introdus ca si neologism in dictionarele multor popoare. Desi nu poate fi tradus cu exactitate, cea mai corecta interpretare a lui ar fi data de substantivul "farmec".
De la farmec au pornit si specialistii in frumusete Life Care atunci cand au pus bazele unui brand propriu menit sa completeze frumusetea naturala a oricarei femei BIO.
Toate creatiile Life Glam sunt concepute pentru a intampina cerintele voastre, personalitatea si particularitatile care va deosebesc, care va fac speciale, indiferent de varsta, statut social sau pozitie ierarhica.
Femeile BIO merita sa fie cele mai frumoase, merita micile placeri care le implinesc, merita toate acele complimente care le vor obtine purtand bijuteriile Life Glam. Este dreptul lor sa fie cochete cu orice prilej, sa fie remarcate prin forme si culori vesele, dar mai mult decat atat, sa fie purtatoarele unor creatii deosebite, unice in Romania.
Alegerea celor mai indraznete combinatii de ceasuri, bratari, inele sau coliere este firesca pentru ca Life Glam ofera o larga varietate de optiuni pentru a fi mereu altele, mai surprinzatoare, mai seducatoare.
in colectia Life Glam se regasesc si accesorii pentru baie si pentru ingrijirea parului, accesorii ce respecta natura si mediul inconjurator, dar ce e mai important va respecta pe dumneavoastra.
Femeia BIO are un par superb pentru ca are la dispozitie cele mai bune perii, cu cei mai fini dinti, cu cele mai practice manere, are la dispozitie periile Life Glam.
Si pentru ca toate ritualurile de infrumusetare pornesc de la imbaiere, Life Glam are in colectia sa solutiile care fac pielea sa luceasca de sanatate, sa fie supla si elastica: periile de baie pentru peeling si masaj de diferite dimensiuni.
Este momentul vostru cu voi insele!

Cele mai vandute:

1. Manusa pentru peeling corp. Prin metoda sa simpla, non-agresiva si naturala Manusa pentru peeling corp Life Glam este foarte eficienta pentru inlaturarea celulelor moarte si efectuarea unui masaj revigorant. Pret: 16,99 lei.

2. Perie dubla pentru masaj/baie. Curatare delicata si masaj impotriva celulitei totodata. Datorita formei speciale este posibila curatarea spatelui. Pret: 41,99 lei.



Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu