vineri, 19 noiembrie 2010

BIO Style - frumusetea picioarelor tale

BIO STYLE-miraculosul tau ciorap!

Dupa cercetari laborioase de catre specialistii italieni in domeniu, Life Care a introdus in premiera pentru Romania o gama revolutionara de ciorapi tratament, BIO Style.
BIO Style este de fapt o imbinare ingenioasa intre necesitatile modei, esteticii cu cele ale stiintei ce are drept rezultat un brand "ce imbraca sanatos". Ideea acestui concept vine din dorinta de a combina cele doua aspecte care o preocupa pe femeia moderna: picioare frumoase si stare generala de bine.
Ciorapii BIO Style sunt solutia cea mai buna pentru a combate oboseala resimtita de picioare, celulita inestetica si circulatia sanguina proasta.
Pe langa faptul ca sunt articole elegante, au culori moderne si tesaturi fine, care subtiaza optic picioarele, facandu-le lungi si sexi, ciorapii BIO Style sunt foarte confortabili, rezistenti si cel mai important ajuta la ameliorarea diferitelor probleme ale picioarelor in timp ce sunt purtati.
in fibrele ciorapilor BIO Style au fost introduse microcapsule active cu substante minerale sau vegetale care normalizeaza functiile pielii. Principiile ce se elibereaza doar in cazul in care colantul intra in contact cu pielea, printr-un procedeu de eliberare controlat in timp.
Asadar, femeia BIO are acum un aliat impotriva starilor de oboseala a picioarelor, impotriva formarii aspectului in estetic de coaja de portocala sau a slabei circulatii a sangelui. Se simte atragatoare, eleganta si rasfatata.
Ciorapii BIO Style se vor ingriji zi de zi in mod natural de sanatatea, silueta si frumusetea picioarelor tale!


1. Ciorapi anticelulita BIO Style. Sunt indicati persoanelor care au probleme cu celulita. Efectul anticelulitic forte se datoreaza combinatiei unice dintre tratamentul cu microcapsule active si chilotul modelator. Microcapsulele pe baza de substante vegetale active (alge, lecitina, cafeina, ruscus aculeatus, centella asiatica) vor reduce grasimile, volumul si celulita de pe burta, fese si picioare. Algele detoxifica si oxigeneaza tesuturile, cafeina patrunde pana la tesutul adipos, arzand depozitele de grasime, in timp ce ruscus aculeatus actioneaza ca un puternic vasoconstrictor, ameliorand circulatia venoasa.Extractul de Centella Asiatica ajuta pielea sa redevina ferma si elastica. Chilotul modelator contine benzi care aplatizeaza abdomenul, sustine sezutul si maseaza soldurile si coapsele. Clinul este dublat cu bumbac, iar cusaturile sunt plate, ceea ce ii confera un plus de comoditate. Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 3 saptamani.Tratamentul rezista la 6 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru). Culori: natural, maro si negru. Marimi: 2, 3, 4, 5. Pret: 49,99 lei.


2. Ciorapi pentru imbunatatirea circulatiei BIO Style. Ciorapii pentru imbunatatirea circulatiei BioStyle sunt indicati persoanelor care au probleme cu circulatia sanguina periferica, inclusiv varice si care vor sa fie in pas cu moda. Unicitatea este data de combinatia intre compresia gradata si tratamentul cu microcapsule active ce contin substante vegetale: aloe, gingko biloba, ginseng, centella asiatica si ceai verde. Ginkgo Biloba oxigeneaza celulele si imbunatateste fluxul sanguin. Ceaiul verde este un excelent antioxidant si un bun stimulent pentru procesul de ardere a grasimilor. Centella Asiatica ajuta la cicatrizarea varicelor si diminueaza fragilitatea capilara. Ginseng-ul indeparteaza oboseala, iar extractul de aloe este un bun tratament impotriva varicelor si vergeturilor. Chilotul cu model, clinul dublat cu bumbac si cusatura plata sporesc confortul dat de acest colant. Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 3 saptamani.Tratamentul rezista la 6 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru). Culori: natural, maro si negru. Marimi: 2, 3, 4, 5, 6. Pret: 51,99 lei.



3. Ciorapi cu efect de drenaj limfatic BIO Style. Sunt indicati in principal persoanelor care au probleme cu retentia de apa la nivelul picioarelor (picioare umflate). Complexul de alge marine inserate in tesatura, pe langa rolul de eliminare a lichidelor din tesaturi, favorizeaza eliminarea toxinelor, a grasimilor, stimuleaza microcirculatia, imbunatateste tonusul vaselor. Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 2 saptamani.Tratamentul rezista la 5 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru). Culori: natural, maro si negru. Marimi: 2, 3, 4. Pret: 41, 99 lei



4. Sosete 3/4 BIO Style. Pret: 6,22 lei.






Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu