vineri, 19 noiembrie 2010

Fitne

Vitamine si suplimente alimentare pentru rezultate uimitoare!

Compania Lorien Goods, cunoscuta astazi sub numele de LOGOCOS, are o traditie de peste 30 ani si si-a inceput activitatea importand produse naturale de ingrijire a corpului. in timp aceasta a inclus in sortimentata de produse si suplimente si vitamine BIO, ce i-au adus recunoasterea pe plan mondial, suplimentele nutritive Fitne.
in situatii speciale, ce tin de suprasolicitarea organismului, de multe ori nu este suficient un mod sanatos de viata, bazat pe o alimentatie adecvata si miscare pentru a avea performantele scontate si a ne simti bine.
Fitne ofera o gama mare de produse care asigura intr-un mod ideal necesarul de vitamine si minerale de care organismul are nevoie – pe baza unor ingrediente naturale: produse pe baza unor complexe de vitamine extrem de calitative, obtinute din surse naturale, pe baza de plante, substante minerale organice si elemente nedozabile, precum si din substante bioactive obtinute din plante si extracte a caror origine este controlata biologic. Pordusele Fitne sunt certificate organic de BDIH.
O oferta extrem de interesanta, tinand cont de piata de produse profilactice in continua crestere, ideal pentru copiii si tinerii in crestere, femeile insarcinate si cele care alapteaza, sportivii, persoanele supuse conditiilor de stres sau cele mai in varsta.
Dezvoltarea si fabricarea produselor Fitne se bazeaza pe utilizarea constienta a resurselor naturale si a celor umane. La dezvoltarea si fabricarea produselor Fitne cel mai important factor il constituie calitatea inalta.

  • Produsele Fitne nu contin materiale modificate genetic.
  • Produsele Fitne nu contin substante sintetice de ameliorare a gustului si conservanti.
  • Produsele Fitne poarta emblema produselor biologice (BDIH, Sigla BIO).
  • Calitatea Produselor Fitne este confirmata de rezultatul pozitiv din partea institutului Ökotest.


Gama de produse Fitne se orienteza catre oamenii care pun accent pe starea lor de sanatate, care isi mentin in mod natural sanatatea corporala, spirituala si sufleteasca, celor care doresc prevenirea imbolnavirilor si a afectiunilor usoare.



Cele mai vandute:


1. Bomboane BIO cu echinaceea pentru imunitate. Efectele benefice ale plantei echinaceea in tratarea infectiilor poate rezulta din stimularea sistemului imunitar, iar administrarea de echinaceea duce la cresterea numarului de celule imune din sange, ajutand astfel la o combatere rapida a racelilor si a afectiunilor conexe. Echinaceea sporeste abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile si de a activa alte raspunsuri si reactii de imunizare a organismului. Extractul de brad, bogat in pinen si caren, are eficienta in afectiuni respiratorii (bronsite, gripe, guturai, laringite, sinuzita) si dureri de cap. Bomboanele BIO cu echinaceea pentru gat Fitne au un gust placut aromat, nu contin vegan, gluten si lactoza si reprezinta un tratament ideal in caz de raceala. Extractul de plante si uleiurile eterice confera un efect benefic pentru gat si laringe. Pret: 12,49 lei



2. Calciu plus capsule. Calciul si magneziul contribuie la mentinerea unei structuri osoase sanatoase si rezistente, fiind indispensabile pentru buna functionare a musculaturii si elasticitatea vaselor de sange. Capsulele din substante minerale naturale asigura necesarul de calciu si magneziu al organismului, important pentru inima, structura osoasa si musculara, dinti. Este bogat in vitamina C cu bioflavonoide valoroase si alte substante vitale bioactive care intaresc sistemul imunitar in situatii de stres si de suprasolicitare corporala. Radacina de curcuma are de asemenea efect antioxidant, protejeaza sistemul imunitar si ficatul. Pret: 41,99 lei



3. Capsule cu magneziu si vitamina E. Magneziul activeaza numeroasele enzime care ajuta la metabolizarea energiei, la formarea oaselor si a dintilor. Este important pentru functiile muschilor si in special pentru inima. Vitamina E este un antioxidant natural indispensabil pentru pastrarea functionalitatii muschilor. Uleiul de cocos faciliteaza absorbtia de calciu in organism si stopeaza caderea dintilor, in timp ce uleiul de palmier contine foarte mult beta-caroten, care are rol important in adaptarea ochiului la intuneric, sanatatea mucoaselor, membranelor si a pielii, cresterea oaselor. Pret: 52,99 lei.


4. Capsule de fier BIO. Fier organic sub forma de capsule, pentru alimentarea cu fier, formarea sangelui, pentru revitalizarea corpului si cresterea capacitatii de lucru. Formarea optima a sangelui este conditia principala pentru distribuirea de oxigen in corp si astfel pentru mentinerea capacitatii de lucru si a potentialului psihic. Vitamina C naturala din cirese Acerola, cat si cuprul organic imbunatatesc asimilarea fierului. Concentratul de Acerola are o actiune benefica in cazul carentelor de calciu, convalescentelor si anemiilor. Pret: 52,99 lei.


5. Bitter suedez BIO. Plantele folosite la prepararea Bitterului suedez sunt ingrediente vitalizante cu un continut ridicat de vitamine, uleiuri esentiale, minerale, microelemente si substante bioactive ce amelioreaza senzatia de balonare, stimuleaza sistemul digestiv, reduc senzatiile de balonare si disconfort si ajuta la reglarea procesului metabolic. se recomanda 1-3 linguri pe zi, nediluat sau amestecat cu apa.Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Pret: 199,99 lei. Gramaj: 375 ml.
Cumpara unul si il ai pe al doilea la jumatate de pret!!!




Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu