vineri, 19 noiembrie 2010

Life Impulse

- impuls pentru un plus de sanatate

in anul 2007, pentru Life Care, incepe sa se produca de catre Dynamic Health Laboratoires, SUA, primele suplimente alimentare BIO, denumite Life Impulse.
Suplimentele nutritive Life Impulse au luat nastere prin cercetarile facute de Dynamic Health Laboratoires in scopul identificarii celor mai valoroase resurse oferite de natura. Recoltele care dau nastere concentratilor din plante Life Impulse sunt crescute prin metode organice si agricultura biologica controlata: fara pesticide, ierbicice si fertilizatori chimici daunatori.
De cele mai multe ori simpla ingerare a alimentelor nu poate sa asigure necesarul de nutrienti, ce dorim sa-i aducem in organism, de aceea trebuie sa cautam o sursa alternativa de asigurare a lor. Suplimentele alimentare Life Impulse pe baza de extracte din diverse produse vegetale sau minerale au rolul de a aduce in alimentatie anumite substante care lipsesc sau au o concentratie sub nivelul optim din organism. in plus, ele sunt extrem de eficiente atunci când se urmareste o concentratie mai mare de substante nutritive in diverse scopuri: arderea grasimilor, antioxidanti, etc.
Stilul de viata supraincarcat, atentia tot mai mare acordata aspectului fizic, preferinta fata de alimentele fast food in locul unei mese preparate, toate acestea pun in umbra alimentatia corecta si consolideaza parerile celor care considera ca suplimentele nutritive sunt necesare. Tocmai pe fondul acestor considerente, specialistii recomanda tot mai des administrarea suplimentelor nutritive.
in 2008, brandul Life Impulse a depasit toate asteptarile. Acum Life Impulse nu numai ca se mentine in topul produselor pentru nutritie si sanatate, dar si-a diversificat si gama de suplimente alimentare.

  • Produsele Life Impulse sunt BIO, certificate cu USDA Organic
  • Produsele Life Impulse sunt acreditate si certificate de Ministrul Sanatatii din România
  • Produsele Life Impulse sunt supuse unor teste complexe de eficacitate si toleranta
  • Dezvoltarea si productia Life Impulse se bazeaza pe utilizarea responsabila a resurselor naturii si ale omului

Suplimentele alimentare Life Impulse sunt recomandate pentru persoanele care merita mai mult, fiind folosite cu secces pentru stimularea metabolismului, pentru vitaminizare, pentru slabit, pentru articulatii, pentru vedere, pentru digestive, fiind testate si recunoscute pentru efectele lor extraordinare de catre consumatori din intreaga lume.


Cele mai vandute:



1. Supliment alimentar BIO cu Noni. Fructul Noni este folosit in mod traditional in urmatoarele situatii: dureri de cap, oboseala cronica, depresie, nivel scazut de energie, dureri de spate, dureri ale articulatiilor, colesterol scazut si probleme respiratorii. Sucul de NONI TAHITIAN ajuta la imbunatatirea claritatii mentale si a puterii de concentrare, precum si la atingerea unor niveluri de performanta fizica mai mari. Este de asemenea benefic multor altor parti ale corpului. Acest supliment alimentar contine extracte din planta Noni, de unde si calitatea sa de bun energizant. Originara din Insula Tahiti, aceasta planta este cunoscuta ca fiind bogata in antioxidanti, vitamine, enzime si minerale, care ajuta la mentinerea sistemului imunitar, cresterea nivelului de energie, reglarea presiunii sangelui, buna functionare a sistemului digestiv. Fructul Noni este folosit in mod traditional in urmatoarele situatii: dureri de cap, oboseala cronica, depresie, nivel scazut de energie, dureri de spate, dureri ale articulatiilor, colesterol crescut si probleme respiratorii. Datorita continutului de Proxeronina, Scopoletina si Xeronina, considerata ca acceleratoare a regenerarii celulelor, Suplimentul alimentar BIO cu NONI Life Impulse ajuta la derularea optima a procesului de digestie. Doza zilnica recomandata este de doua linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani, preferabil dimineata pe stomacul gol sau conform recomandarilor. Pret: 169,99 lei REDUCERE 50%!!!! Noul pret: 84,99 lei. Gramaj: 946 ml.



2. Gel Aloe Vera Organic cu pulpa. Aloe Vera este o planta renumita pentru nenumaratele ei proprietati benefice asupra organismului. Gelul Aloe Vera Organic cu pulpa Life Impulse este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic. Gelul de Aloe Vera Organic cu pulpa contine ingrediente bioactive esentiale cum ar fi POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este cunoscuta. Fortifica si mentine sanatatea sistemului digestiv, prin vindecarea si ameliorarea disconfortului, avand si usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastica si catifelata. Compozitie 100% naturala. Gelul este o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime, minerale. Contribuie la armonizarea starii psihice si fizice generale, stimuleaza capacitatea de regenerare proprie organismului, imbunatateste digestia, creste elasticitatea pielii si rezistenta dermului. Ajuta organismul sa elibereze toxinele din corp, sa mentina sanatatea articulatiilor si pielii si sa imbunatateasca functiile imune si respiratorii. Se recomanda consumarea a opt linguri pe zi, preferabil dimineata pe stomacul gol. Administrarea acestui produs se va face incepand cu varsta de 12 ani. Pret: 84,99 lei. Gramaj: 946 ml.

Cumpara doua geluri Aloe Vera Organic cu pulpa si ai la al doilea 50 de lei reducere. In loc sa platesti 170 de lei vei plati DOAR 119.98 lei!!!!



3. Vitamina C 500 Slow Absorbtion. Tabletele Vitamina C 500 cu absorbtie prelungita asigura o incorporare si o eliminare permanenta in organism, mentinand astfel constant nivelul vitaminei C pe tot parcursul zilei. Fortifica sistemul imunitar, cresc capacitatea de aparare a organismului fata de agentii patogeni, au un rol important in respiratia celulara, protejeaza organismul de efectele stresului, faciliteaza absorbtia fierului, imbunatateste si restabileste capacitatile fizice. Se recomanda 1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 39,99 lei. Gramaj: 60 capsule.



4. Shake dietetic BIO cu aroma de ciocolata, capsuni sau banane. Contine un aport important de proteine vegetale, vitamine, minerale& microelemente, ideal pentru o dieta echilibrata. Se recomanda utilizarea frecventa in timpul dietelor. Shake-ul dietetic Life Impulse actioneza efficient impreuna cu o alimentatie cu un nivel redus de calorii. Baza shake-ului este faina de soia nemodificata genetic din culturi biologice controlate, bogata in albumina vegetala, sursa naturala de proteine. Shake-ul contine inulina, o fibra alimentara vegetala, cu caracteristici nutritionale si functionale deosebite, care ajuta la o saturatie buna si creste de asemenea absorbtia calciului si cea a magneziului. Gustul bun si natural provine de la o cantitate crescuta de concentrat de capsuni. Capsunile contin o gama larga de nutrienti, vitamina C fiind in topul acestora. Contine de asemenea si fitonutrienti si antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Concentratul de acerola din compozitie intareste sistemul imunitar si are efect antioxidant.Potrivit pentru persoanele care nu tolereaza lactoza si glutenul. Inlocuiti zilnic cca. 1-2 mese cu shake-ul dietetic Life Impulse. Faceti miscare in mod regulat si consumati alimente proaspete, cu nivel redus de calorii: fructe, legume, cereale integrale. Se amesteca 1 lingura plina (= ca. 25 g) cu 250 ml apa sau 250 ml lapte degresat. in cazul amestecului cu lapte valorile nutritionale cresc. A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei! Pret: 114,99 lei. Gramaj: 400 g.
Cumpara doua shake-uri dietetice (orice combinatie doresti cu cele trei arome disponibile) si platesti DOAR 179, 99 lei !!!!



5. Citrimax Appetite. Intensifica arderea glucidelor si grasimilor chiar din timpul meselor, astfel alimentele consumate se vor depune in cantitati reduse in organism. Garcinia Cambodgia din componenta tabletelor , care este folosita de sute de ani pentru imbunatatirea digestiei si tratamentul crizelor de angina pectorala. Fructele acestei plante au un continut bogat in hidroxicitrati (HC). HC influenteaza si regleaza multiple procese metabolite: scad sinteza colesterolului, trigliceridelor si a acizilor grasi, impiedica transformarea in lipide a glucidelor aduse in organism de catre alimente, scad apetitul, cresc nivelul energetic al organismului si stimuleaza glicogenogeneza hepatica (transformarea glucozei in glicogen). Scade sinteza colesterolului, trigliceridelor si a acizilor grasi, impiedica transformarea in lipide a glucidelor aduse in organism de catre alimente, scad apetitul, cresc nivelul energetic al organismului si stimuleaza glicogenogeneza hepatica (transformarea glucozei in glicogen). Se recomanda 1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 54,99 lei. Gramaj: 50 capsule.



6. Schizandra Capsules. Sunt un tonic general si un adaptogen excelent. Prin actiunea sa duala, regulatorie, asigura echilibrul metabolic. Este un antioxidant general, actioneaza impotriva radicalilor liberi; sprijina organismului in apararea impotriva stresului oxidativ; ajuta imunitatea si sanatatea celulara. Prin efectul sau tonic Schizandra are efect pozitiv asupra starile depresive, in refacerea bunei dispozitii. Fitoestrogenii continuti in fructul de schizandra au proprietati relaxante, calmante generale. Se recomanda 1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 54,99 lei. Gramaj: 60 capsule.



7. Suplimente pentru intarirea sistemului imunitar:
Shark Cartilage - Cartilajul de rechin contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare si articulare, are efect pozitiv asupra fiziologiei cartilajelor si articulatiilor, este o sursa naturala de proteine, carbohidrati si minerale necesare organismului, sustine sistemul imunitar si ajuta la reducerea colesterolului. Se recomanda 1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 69,99 lei. Gramaj: 60 capsule.
Capsulele Salmon Oil protejeaza inima de efectele daunatoare ale stresului si suprasolicitarii, contribuie la dezvoltarea armonioasa a corpului, creste capacitatea organismului de a lupta impotriva bolilor infectioase. Acizii grasi esentiali din uleiul de somon sunt convertiti in organism in molecule anti-inflamatorii. Uleiul poate ajuta la refacerea echilibrului, fiind un suport pentru articulatii, artere si pentru prevenirea bolilor de inima. Acizii grasi omega-3 sunt benefici pentru prevenirea alergiilor, astmului si alte tipuri de hipersensibilitate. Previne aparitia racelilor frecvente si a gripelor in cazul personelor cu un sistem imunitar slabit. Se recomanda 1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 59,99 lei. Gramaj: 60 capsule.
Capsulele Shark Liver Oil contin agenti imunostimulatori ce intaresc si ajuta la regenerarea sistemul imunitar si cresterii calitatii vietii. Uleiul din ficat de rechin incetineste procesul de imbatranire, favorizeaza refacerea organismului dupa tratamente solicitatene, stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind mai rezistent. Acizii grasi polinesaturati esentiali de tip Omega-3 sunt benefici in prevenirea afectiunilor cardiace , circulatorii si cerebrale prin reducerea nivelului trigliceridelor si colesterolului . Se recomanda 1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 59,99 lei. Gramaj: 50 capsule.





8. Resveratol Plus. Resveratrol Plus este un supliment alimentar care contine antioxidanti foarte puternici si eficienti care ofera protectie impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, pote incetini procesul de imbatranire, sprijina functionarea adecvata a sistemului cardiovascular si participa la procesele de producere a energiei la nivel celular. Este un puternic antioxidant, efect anti-imbatranire, creste nivelul energiei in corp. Se recomanda 1-2 capsule pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 67,38 lei. Gramaj: 60 capsule.



9. Supliment alimentar BIO pentru vedere. Ajuta la mentinerea sanatatii ochilor si poate proteja impotriva oxidarii acizilor grasi in membrana foto-receptoare.poate ajuta la prevenirea deteriorarii foto a retinei prin filtrarea luminii albastre, care poate dauna retinei cu timpul. Aceasta formula dinamica cu un gust delicios se bazeaza pe ingrediente care pot ajuta la reducerea riscului degenerarii petei galbene datorita varstei (AMD), cataractei si glaucomului precum morcovi, afine si mere. Afinul contine si nivele ridicate de vitamina A si C care, in combinatie cu pigmentul antocianina, imbunatatesc acuitatea vizuala, circulatia sangelui la nivelul ochilor si la nivelul sistemului nervos si pot preveni sau ajuta la tratarea unor boli de ochi .Vitaminele si nutrientii din afine mai sunt eficiente si impotriva oboselii ochilor sau a "orbirii pe timp de noapte". Acest amestec dinamic de ingrediente unice actioneaza la crearea unui cocktail puternic. 2 lingurite/ zi incepand cu copiii, de la varsta de 12 ani. Poate fi amestecat cu orice lichid sau aliment. Pret: 44 lei. Gramaj: 237 ml.



10. Lecithin Plus. Capsulele Lecithin Plus au un rol important de sustinere a efortului intelectual, asigurand nutritia celulelor nervoase, refacerea membranei neuronale. Capsulele Lecithin Plus ajuta la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare. Joaca un rol important in reducerea nivelului de colesterol. Se recomanda o capsula gelatinoasa pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Pret: 36,99 lei. Gramaj: 60 capsule.




Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.


Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu