vineri, 19 noiembrie 2010

Hoyer - darul albinelor

Meniu regal pentru organismul tau

Se zice „esti harnic ca o albina” si poate ca secretul harniciei ei sta tocmai in aceste minunate substante pe care le produce dupa ce a colindat tot universul floral pe care il poate cuprinde. De la albinote fo­losim aproape tot: polenul, mierea, ceara fagurelui, pentru ca toate au dovedit in mii de ani ca sunt foarte benefice organis-mului uman. De aceea retetele valoroase HOYER contin numai produse apicole de calitate si materii prime vegetale selectate, toate prelucrate cu mare atentie. Aceste substante din compozitia produselor sunt puse la dispozitie asa cum se regasesc in natura. Ele pot fi rapid asimi­late de celulele umane si stimuleaza apararea naturala a organismului, intaresc rezistenta la boli, calmeaza si improspateaza cavitatea bucala si zona gatului, mai ales in ceea ce priveste tu­sea seaca. Calmeaza si alina stomacul sensibil intr-un mod natural. Laptisorul de matca vitalizeaza intr-un mod natural. Fructele de padure bogate in vitamina C - macesele, catina alba si acerola - ajuta, impreuna cu substantele din produsele apicole, la intarirea organsimului im­potriva infectiilor si actioneaza impotriva asteniei de primavara. Descopera si tu marea binefacere a unei albine si incearca produsele HOYER pentru ca merita!



Cele mai vandute:


1. Tableta BIO cu acerola si fructe de padure pentru imunitate. Stimuleaza apararea naturala a organismului; Intareste rezistenta la boli; gustos, aroma dulce-acrisoara de fructe ideala pentru copii; Indeplineste cerintele speciale de vitamine; Fara aditivi de Indulcire, coloranti si arome. Fara coloranti sau arome artificiale, fara Indulcitori. Datorita combinatiei ideale cu fructe de padure bogate In vitamina C: macese, catina alba si soc, tabletele pe baza de acerola si fructe de padure HOYER asigura necesarul de vitamina C Impreuna cu alte ingrediente naturale, cum ar fi complexul pe baza de flavonoide din citrice. Flavonoidele se numara printre substantele ce influenteaza procesul de oxidare a celulelor. Asimilarea vitaminei C In combinatie cu flavonoidele din citrice reprezinta un avantaj si se poate realiza si Intr-un mod natural, de exemplu prin fructe. Flavonoidele din citrice Impiedica oxidarea vitaminei C din organism. De asemenea asigura ca vitamina C sa mentina gradul de sanatate al tesutului si au un efect recunoscut In mentinerea rezistentei organismului In cazul unor infectii. Semintele salbatice de soc si de catina alba sunt utilizate de secole ca remedii naturiste. Socul a fost folosit din timpuri stravechi pentru a proteja si Incalzi organismul. Se recomanda 1 tableta pe zi Nu depasiti doza zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si temperatura camerei. Pret: 30,99 lei. Gramaj: 60 tablete.



2. Tablete BIO pentru vitalitate cu aloe vera. Acest produs combina laptisorul de matca cu proprietatile curative ale plantei aloe vera, o planta recunoscuta pentru numerosele beneficii pe care le aduce organismului, pentru a obtine o tableta care este sursa naturala de sanatate si vitalitate. Reprezinta o contributie naturala pentru sanatate, sprijina vitalitatea si starea generala de sanatate. Mentine din interior frumusetea pielii, a parului si a unghiilor si reda vitalitatea organismului. Pret: 28,99 lei. Gramaj: 60 tablete.



3. Tablete BIO cu guarana si gingseng pentru vitalitate. Alimenteaza trupul si mintea cu energie noua. Creste vitalitatea, capacitatea de munca si capacitatea de concentrare. Continutul bogat in cofeina al fructului guarana ofera un adevarat depozit de prospetime, stimuleaza simturile si revitalizeaza organismul, imbunatateste capacitatea de concentrare si de memorare. Se recomanda 1 tableta pe zi. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si temperatura camerei. Pret: 30,99 lei. Gramaj: 60 tablete.



4. Tablete BIO cu propolis si salvie pentru raceala. Efect benefic pentru gat si faringe in caz de tuse, raguseala si gat rosu. Calmeaza si improspateaza cavitatea bucala si zona gatului, in mod natural. Fara coloranti sau arome artificiale, fara indulcitori. Au gust de propolis, elementul de rezisten?a al albinelor si salvie cu deosebite proprieta?i curative. Denumirea de salvie provine din latinescul salvare =a trata. In antichitate, frunzele salviei au reprezentat simbolul vie?ii vesnice, fiind considerate plante miraculoase pentru aproape toate afec?iunile cauzate de raceala. Tabletele BIO HOYER cu propolis si salvie se recomanda in mod special pentru tuse, dureri de gat, raguseala, greutate a vocii sau gura uscata la vorbire. Se recomanda administrarea a una-doua tablete pe zi, care se pot suge sau mesteca. Pret: 30,99 lei. Gramaj: 60 tablete.



5. Fiole cu laptisor de matca pentru echilibrul organismului. Pentru a sprijini si intari echilibrul natural organismul trebuie activat pornind de la nivelul celulei . Fiolele cu laptisor de matca HOYER vitalizeaza intr-un mod natural. Combinatia ingredientelor naturale duce la aparitia unui efect unic de sinergie.Reteta valoroasa a fiolelor laptisor de matca HOYER contine numai produse apicole de calitate si materii prime vegetale selectate, toate prelucrate cu mare atentie. Laptisorul de matca este sucul nutritiv pe care albinele Il fabrica pentru a Isi hrani regina. Germenii de grau cu vitamina naturala E sunt cunoscuti si sub denumirea de vitamine protectoare datorita proprietatilor antioxidante. Bobitele de soc salbatic si ciresele de acerola constituie surse excelente de vitamina C naturala. Fiolele cu laptisor de matca HOYER contin numai polen ale carui ingrediente valoroase sunt folosite printr-un procedeu special de prelucrare. Deoarece aceste substante din compozitia produsului sunt puse la dispozitie asa cum se regasesc In natura, ele pot fi rapid asimilate de celulele umane. Prin acest program complet al naturii putem sprijini vitalitatea organismului. Se bea continutul unei fiole pe zi, In Inghitituri mici. Pentru cerinte speciale, se beau pana la doua fiole pe zi. Se agita bine inainte de utilizare. Pret: 71,99 lei. Gramaj: 10 fiole x 10 ml.



6. Fiole cu gingseng si laptisor de matca pentru concentrare. Energie noua pentru capacitatea de munca si concentrare. Efect terapeutic si echilibru mintal. Revitalizeaza trupul si mintea. Ofera energia necesara pentru a creste capacitatea de munca si concentrare. Sprijina rezistenta organismului si asigura puterea si elanul necesar fiecarei zi. Se recomanda a se consuma o fiola pe zi; a se tine 15 secunde in gura inainte de inghitire A se agita continutul inainte de consum. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. A se pastra la loc uscat si la temperatura camerei. Pret: 121,99 lei. Gramaj: 14 fiole x 15 ml.



7. Sirop de miere BIO cu fenicul si cimbru pentru tuse. Pentru tuse si raguseala; face bine gatului si sistemului respirator In mod natural. Fara aditivi de arome artificiale, coloranti si Indulcitori. Aceasta caracteristica pozitiva este mult mai apreciata In ceea ce priveste tusea seaca, acea care de multe ori nu ne lasa sa dormim. Fara aditivi de arome artificiale, coloranti si indulcitori. Feniculul este apreciat datorita gustului puternic si placut, In mod deosebit de copii. Componenta principala a semintelor de fenicul o reprezinta uleiul eteric. Din timpuri stravechi feniculul este utilizat de Intreaga familie pentru proprietatile sale benefice. Mierea de fenicul reprezinta o arma secreta pentru cantareti, iar ceaiul de fenicul asociat cu miere este un vechi remediu casnic. Cimbrul este un remediu clasic natural in caz de tuse; un balsam pentru gat si corzile vocale. Caracteristicile sale pozitive sunt apreciate mai ales la combaterea tusei seci, care poate perturba de multe ori somnul. Se recomanda administrarea unei lingurite de trei ori pe zi. Siropul poate fi amestecat cu un alt lichid (ceai) inainte de administrare. Pret: 38,99 lei. Gramaj: 250 ml



8. Bautura BIO pentru somn usor. Gustul tipic al valerianei si al hameiului, imbinat cu cea mai fina miere obtinuta din flori de lavanda, asigura un somn linistit in fiecare noapte. Bun la gust, face bine si linisteste intr-un mod natural. Toate ingredientele provin din productii organice controlate. Valeriana Iti face somnul usor, se foloseste cu succes In cazuri de tulburari de somn, anxietate si angoasa, fara sa existe dependenta sau somnolenta In timpul zilei. si hameiul s-a dovedit a fi paznicul unui somn profund. Popoarele germanice, cu cea mai mare traditie In utilizarea hameiului, au fost acelea care au stabilit efecte miraculoase In combaterea insomniei, mai ales prin asocierea conurilor de hamei cu radacini de valeriana. In decursul timpului, aceasta combinatie s-a dovedit foarte bine tolerata de organism si de neegalat In combarea insomniei cronice.Se recomanda asimilarea prin sorbituri mici a continutului, cel mai bine chiar Inainte de culcare. Pret: 57,99 lei. Gramaj: 10 fiole x 10 ml.



9. Bautura BIO pentru greata si balonare. Plantele naturale sprijina functionarea sanatoasa a stomacului. Substantele amare stimuleaza formarea sucului gastric si sprijina procesul de digestie. Efect de calmare si relaxare a stomacului iritat si a intestinului, sprijina functionarea sanatoasa a stomacului si a tranzitului intestinal, ajuta la reducerea senzatiilor de balonare si greata. Se recomanda a consuma o fiola pe zi, ca atare sau cu lichide A se agita continutul unei fiole inainte de consum. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si temperatura camerei. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici. Pret: 56,99 lei. Gramaj: 10 fiole x 10 ml.





Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.


Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu