vineri, 19 noiembrie 2010

Logona

- leader-ul mondial in industria cosmetica BIO

Compania Lorien Goods, cunoscuta astazi sub numele de LOGOCOS, are o traditie de peste 30 ani si si-a inceput activitatea importând produse naturale de ingrijire a corpului. La scurt timp acestea au fost inlocuite de retete si produse proprii, ce au adus companiei recunoasterea mondiala. Dupa ani de cercetari si investitii in imbunatatirea continua a produselor oferite, gama sortimentelor LOGONA numara in prezent mai mult de 200 de produse pentru ingrijirea de zi cu zi, pentru mentinerea sanatatii si infrumusetarea corpului. Toate produsele LOGONA sunt dezvoltate si produse dupa criterii stricte de calitate. Se utilizeaza materii prime naturale precum uleiuri vegetale, grasimi si ceruri, extracte de plante medicinale si din flori sau uleiuri si arome eterice din cultura biologica controlata sau din natura.

  • Pentru LOGONA se utilizeaza peste tot unde este posibil extracte si uleiuri de plante din cultura biologica controlata
  • Toate produsele sunt supuse unor teste complexe de eficacitate si toleranta
  • Nu se utilizeaza, in principial, substante cu potential alergen cunoscut
  • LOGONA corespunde criteriilor pentru "cosmetica naturala controlata" conform BDIH in proportie de 100%
  • Dezvoltarea si productia LOGONA cosmetica naturala se bazeaza pe utilizarea responsabila a resurselor naturii si ale omului
  • Toate produsele LOGONA corespund in proportie de 100% criteriilor pentru “cosmetica BIO controlata” conform BDIH, ele fiind supuse pe durata productiei celor mai inalte cerinte adresate preparatelor moderne, BIO.

Subgamele Logona din portofoliul Life Care cuprind produse speciale pentru igiena zilnica, pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea orala, pentru cea corporala dar si produse destinate exclusiv femeilor cum sunt cele de make-up, destinate exclusiv barbatilor sau copiilor si nou-nascutilor.


Logona inseamna:

  1. frumusete BIO de durata
  2. sanatatea pielii
  3. respect pentru natura


Cele mai vandute:


1. Pachetele: Crema de zi BIO pentru ten uscat+Crema de noapte BIO pentru ten uscat ; Crema de zi BIO pentru ten sensibil+Crema de noapte BIO pentru ten sensibil; Crema de zi BIO pentru ten mixt+Crema de noapte BIO pentru ten mixt. Pret: 156,99 lei.



Comanda oricare din pachetele de mai sus si primesti CADOU:
o masca relaxanta + gel de curatare pentru ten mixt/gras + o masca BIO de curatare pentru ten mixt/gras.



2. Ulei demachiant BIO pentru ochi. Uleiul demachiant pentru ochi indeparteaza machiajul si ingrijeste delicat pielea din jurul ochilor, hidratand-o cu uleiuri pure de jojoba si de ricin. Inlatura delicat impuritatile si machiajul. Uleiul de jojoba ingrijeste pielea, hidrateaza, netezeste, bogat in vitamina E si substante minerale. Uleiul de ricin hraneste pielea ochilor, ajutand, in acelasi timp, la regenerarea genelor. Este recomandat doar pentru ochi. Acest produs este testat dermatologic. Pret: 34,99 lei. Gramaj: 100 ml.




3. Pudra de argila BIO - actioneaza extrem de fin, nu irita pielea, curata fara sa faca spuma, nefiind daunatoare invelisului acid protector al pielii sau valorii pH-ului. Confera luminozitatea naturala tenului, tonifica. Are proprietati astringente, antiseptice si revitalizante. Parfum discret, cu ulei esential de patchouli. Pret: 35,99 lei. Gramaj: 300 g.




4. Balsam BIO pentru buze. Pielea buzelor este extreme de senibila. Deoereca gladele sebacee nu secreta pentru buze uleiurile esentiale pentru a le proteja, buzele tind sa se usuce foarte repede, crapandu-se. Balsamul de buze de la Logona hidrateaza buzele, dandu-le protectia de care au nevoie zi de zi. Contine glicerina, ulei de ricin, jojoba si galbenele hidrateaza intens, furnizand buzelor atat ulei, cat si apa cu ajutorul unui amestec de uleiuri botanice superioare si ceruri. Balsamul de buze nu va face ca buzele dumneavoastra sa fie "dependente", asa cum este cazul la produsele pe baza de parafina. Pret: 16 lei. Gramaj: 5 ml.




5. Gel BIO pentru ochi cu extract de gutui si aloe vera ofera hidratarea ideala si bogata pentru a conferi fermitate pielii uscate si cateodata umflata din jurul ochilor. Ajuta la reducerea liniilor fine, confera un aspect general proaspat si revigorat. Formula placuta si usoara cu aloe vera, silur si extract de gutui ingrijeste pielea sensibila din jurul ochilor conferindu-i o hidratare bogata. Pret: 84 lei. Gramaj: 15 ml.




6. Aftershave BIO pentru barbati. Lotiunea after shave ingrijeste pielea iritata si inrosita si vindeca micile taieturi din timpul rasului, lasand o aroma masculina de durata conferita de amestecul ingenios de ierburi, lemn si condimente. Extractul de filimica este un bun cicatrizant, cel de hamamelis are efect astringent, in timp ce continutul pretios de aloe vera actioneaza ca un excelent antiseptic. Pret: 62,99 lei. Gramaj: 100 ml.




7. Gel BIO de curatare cu floare de lotus. Nu irita pielea, curata fara sa faca spuma, nefiind daunator invelisului acid protector al pielii sau valorii pH-ului. Purifica, confera luminozitatea naturala tenului, tonifica. Are proprietati astringente, antiseptice si revitalizante. Parfum discret de lotus. Pret: 36,99 lei. Gramaj: 200 ml.




8. Crema exfolianta cu aloe vera BIO pentru piele uscata/sensibila. Inlatura delicat celulele moarte si curata porii in profunzime, redand tenului vitalitatea, stralucirea si prospetimea. Pret: 42,99 lei. Gramaj: 75 g.




9. Lotiune hidratanta BIO pentru ten gras. Lotiunea purifica si improspateaza pielea dupa curatare, cu o formula antibacteriana care pregateste pielea in mod optim pentru produsele de tratament ce urmeaza a fi aplicate. Confera hidratare usoara, revigoranta pielii grase si predispusa la pete. Agentul antibacterian barba ursului, impreuna cu constituentii activi din salvie si menta, ajuta la clarificarea si rafinarea aspectului pielii. Lotiunea purifica in profunzime, dezinfecteaza si improspateaza tenul. Pret: 62,99 lei. Gramaj: 30 ml.




10. Crema exfolianta BIO pentru piele uscata/sensibila. Exfoliaza celulele moarte si impuritatile, conferind tenului un aspect proaspat si stralucitor. Contine substante de curatare si de improspatare, elibereaza delicat pielea de impuritati si celule moarte. Contine un complex natural de ingrijire, format din ulei din trandafir salbatic, unt de shea si ceai verde, complex ce protejeaza pielea impotriva deshidratarii. Rezultatul este un ten vizibil revitalizat, care radiaza de prospetime. Pret: 41,99 lei. Gramaj: 75 ml.




Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu