vineri, 19 noiembrie 2010

Solingen

Solingen- Idei nascute din mintea unui specialist


Daca femeile ar putea patrunde chiar si pentru o singura zi In mintea barbatilor pentru a afla ce gandesc cu singuranta ar fi surprinse sa vada ca preconceptiile, conform carora barbatii exercita o atractie deosebita fata de o anumita culoare de par sau de formele anumitor parti ale corpului feminin sunt de fapt cat se poate de false. Gusturile difera de la barbat la barbat Insa este adevarat ca toate au ceva In comun: toti barbatii apreciaza femeile Ingrijite, care au un aspect sanatos. Asa ca: mainile la control!


Orele prelungite la birou, treburile casei si grija copiilor va lasa foarte putin timp pentru voi Insele, Insa programul Incarcat nu este o scuza pentru a va neglija. De acest lucru s-au ocupat specialistii Solingen, care dupa ani de studii au ajuns la concluzia ca daca timpul este o problema din cauza careia femeile nu merg la salon, atunci singura solutie este sa aduca „salonul” la ele acasa. Astfel s-a nascut ideea de a oferi instrumente profesionale de Ingrijire a manichiurii pe care sa le poata folosi oricine si oricand.

Materialele alese pentru a confectiona aceste „ustensile” protejeaza produsele Impotriva oxidarii, fiind garantate pe viata. Usurinta cu care pot fi folosite, este data de forma deosebita, atent studiata, pentru taieturi precise dar care preIntampina accidentele In acelasi timp. Tot pentru siguranta, gama Solingen este garantata a fi dezinfectata la lumina ultravioleta.

"Trusa Solingen" contine si pensete pentru Ingrijirea profesionala a sprancenelor, care se bucura de aceleasi procedee de obtinere ca si forfecutele sau unghierele pentru manichiura profesionala Solingen.

Brand-ul Solingen are cate ceva de oferit pentru fiecare membru al familiei, Incepand de la forfecutele speciale pentru manichiura bebelusilor si terminand cu unghierele pentru barbati. La desavarsirea acestor articole au contribuit ani de experienta si cei mai buni specialisti In domeniu, care au pus pe primul loc siguranta In manevrarea lor.

Insa expertii Solingen nu se opresc numai aici. Pentru a facilita munca femeilor In bucatarie si de ce nu si a barbatilor, ei au conceput cutite profesionale, pentru toate tipurile de alimente, atat pentru curatat cat si pentru taiat. Lamele rezistente si formele practice ale cutitelor Solingen sunt apreciate de maestrii bucatari din Intreaga lume, fiind utilizate In cele mai mari bucatarii de generatii Intregi.

Cu Solingen este atat de usor sa terminam treburile casei si sa aratam bine chiar daca avem putin timp pentru a ne ingriji. Spune-le si prietenelor tale secretul nostru!


Cele mai vandute:


1. Forfecute pentru o manichiura perfecta. Forfecuta pentru cuticule - 41,99 lei.
Forfecuta pentru unghii -ideala pentru a oferi unghiilor o forma placuta, ingrijita. Este usoara si rezistenta. Nu zgarie si nu agata. Pret: 41.99 lei.
Forfecuta baby - Design-ul este gandit in functie de necesitatile celor mici, astfel incat acestia sa nu se raneasca. Forfecuta este destinata exclusiv bebelusului atat din punct de vedere al formei, cat si din punct de vedere al igienei. Pret: 35,98 lei.


2. Pila picioare. Ajuta la realizarea unor picioare fine, delicate si le ingrijeste. Pret: 8,49 lei.




3. Unghiera mica pret: 8,49 lei. Unghiera mare pret: 16 lei.




4. Set de manichiura. Este cadoul perfect pentru o doamna rafinata pentru o manichiura de clasa. Pret: 61,99 lei.


5. Penseta oblica sau dreapta. Inlatura parul nedorit si inestetic. Pret: 8,49 lei.










Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu