vineri, 19 noiembrie 2010

Parfumuri - promotii!!


Comanda o apa de toaleta I`M FREE si pentru a 2-a comandata platesti 29,99 lei!!!

Apele de toaleta I`M FREE te invaluie in notele delicioase ale fructelor orientale si in miresmele senzuale ale florilor pretioase de vara! Pret: 49, 99 lei. Gramaj: 110 ml.







Comanda o apa de toaleta Charmes Secrets si ai reducere de 30 lei la a doua comandata!!!

1. Apa de parfum Charmes Secrets Fleurs de Tendresse. Romantism si gingasie. Aroma dulce si romantics a florilor invaluite intr-o nota calda de mosc te transpune intr-o eterna stare de visare! Pret: 99,99 lei. Gramaj: 50 ml.



2. Apa de parfum Charmes Secrets Nuit Sensuelle. Feminitate si mister. Aroma plina de mister si seductie a florilor de patchouli si mosc intrepatrunse de note delicate florale si arome senzuale fructate! Pret: 99,99 lei. Gramaj: 50 ml.




Comanda o apa de toaleta FOR MEN si ai reducere de 20 lei la a doua comandata!!!

1. Apa de toaleta FOR MEN Rouge&Noir. O aroma deosebit de senzuala pentru barbatul cuceritor, natural si spontan care iubeste aventura si se bucura de fiecare moment al vietii, o combinatie complexa de note aromate invaluite intr-o mireasma revigoranta. Pret: 69,99 lei. Gramaj: 100 ml.



2. Apa de toaleta FOR MEN Parole D`Homme Sport. O aroma puternica pentru barbatul activ, plin de senzualitate si eleganta cu o combinatie seducatoare de note lemnoase. Pret: 69,99 lei. Gramaj: 100 ml.




Atoll- prospetime si energie

Atoll-mai multa prospetime exotica prin ginko, guarana, extract de lotus sau aloe vera
Exotica si proaspata, astfel poate fi descrisa de-a lungul anilor gama Atoll. Astazi, parfumurile Atoll se bucura de aceste caracteristici mai mult ca oricand. Ingredientele naturale precum ginko, guarana, extract de lotus sau aloe vera din continutul parfumurilor Atoll confera vivacitate si tonus de invidiat oricarei persoane care decide sa “le poarte”.
Parfumurile Atoll se potriv

esc unor personalitati puternice, ambitioase, care stiu sa se faca remarcate.
Mirosurile senzuale si puternice atrag ca un magnet, “imbracand” cu succes si cea mai fada tinuta.
Atoll este alegerea perfecta pentru cei carora nu le este frica sa incerce lucruri noi si de ce nu senzatii tari. Atoll- brand-ul preferat pentru cei care traiesc viata la intensitate maxima!


Comanda oricare 2 parfumuri Atoll si primesti un tester la alegere CADOU!!!!!!!

Parfumuri:

1. Apa de toaleta Atoll Ranger. Caracterizeaza barbatul dinamic, modern si intreprinzator, dar care lasa intotdeauna o nota de mister, cucerirea lui fiind o provocare. Pret:42,99 lei.

2. Apa de toaleta Atoll Memory. Combinatia unica de lacramioare, iasomie, trandafiri si ananas se transforma intr-un parfum aromat, elegant si feminin, intr-o amprenta puternica a personalitatii. Pret: 52,99 lei.

3. Apa de toaleta Atoll Dream. Apa de parfum Dream caracterizeaza femeia optimista, careia ii place sa viseze. Pret:52,99 lei.




Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu