vineri, 19 noiembrie 2010

Sante - Frumusetea naturii

Sante - Frumusetea pura a naturii

Sante prezinta o noua gama de produse cosmetice de machiaj: culori incredibil de frumoase realizate din ingrediente 100% naturale.

Formula de inalta calitate cu uleiuri si extracte BIO garanteaza o ingrijire delicata a pielii precum si o compatibilitate optima cu pielea, chiar si pentru pielea foarte sensibila.

Linia de produse Sante atinge cele mai inalte standarde in ceea ce priveste produsele cosmetice moderne, naturale si prietenoase cu pielea. Noul concept "Frumusetea pura a naturii" a fost realizat pentru pielea sensibila, predispusa la alergii.

Pe langa minerale naturale si agenti organici de colorare, formula utilizata contine in special uleiuri 100% BIO si ceruri bine tolerate dermatologic.

Intreaga linie de produse cosmetice Sante indeplineste criteriile prentru Certificarea produselor cosmetice naturale, in conformitate cu standardele BDIH.



Cele mai vandute:


1. Mascara BIO pentru volum. Confera volum instant, lungeste si curbeaza genele. Tipurile naturale de ceara si pigmentii naturali va hranesc genele, dandu-le un volum uimitor, curbe dramatice si o acoperire de durata. Nuante: Black, Brown Pret: 59,99 lei. Gramaj 7 ml.



2. Fond de ten SANTE. Fond de ten moale si cremos cu pigmenti minerali pretiosi. Pentru un ten catifelat si fara nici un defect. Confera pielii o senzatie proaspata si placuta. Aplicati fondul de ten Sante in mod uniform, deasupra cremei dvs. zilnice hidratante, cu degetele ori folosind o perie sau un burete aplicator. Nuante: Porcellan, Light Beige, Sunny Beige. Pret: 67,49 lei. Gramaj 30 ml.





3. Creion BIO pentru sprancene. Creati o arcuire perfecta sprancenelor. Conturati intai partea exterioara, apoi aranjati-le cu noua perie usor de folosit. Nuante: Blonde, Brown. Pret: 44,99 lei. Gramaj 1 g.




4. Tus BIO pentru pleoape. Contur lichid fermecator, cu o perie special creatapentru desenarea liniilor fine, moderne. Culoarea se mentine mult si se amesteca cu oricare dintre nuantele noastre cosmetice. Nuante:Black Glamour, Sparkling Silver, Sparkling Brown. Pret: 54,99 lei. Gramaj 3 ml.



5. Ruj de buze creion duo BIO. Conferiti buzelor volum folosind nuante lejere, subtile, sau dati-le un aspect foarte stralucitor cu acest creion duo natural pentru buze sclipitoare. Nuante: 1.Glamorous Look; 2. Natural Look. Pret: 54,99 lei. Gramaj 4 g.



Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu