vineri, 19 noiembrie 2010

Indra

- frumusete de la natura

De-a lungul mai multor ani de cercetari in industria cosmetica, expertii Berlin Cosmetics au dezvoltat o serie de produse revolutionare, pentru hidratarea tenului tanar, produse ideale pentru ritualurile zilnice de infrumusetare.
Gama Indra inseamna ingrijire si regenerare intensiva pentru trup,sau mai simplu spus pentru frumusetea naturala, pe care omul si-o poate darui atat de usor. Indra reprezinta noul brand pentru frumusetea veritabila, ce contine componente valoroase precum acidul hialuronic, coenzima Q10, uleiul de trandafir salbatic, semintele de struguri, uleiul de masline, proteinele din lapte sau untul de shea.
Produsele Indra invaluie trupul in miresme ce inspira, in miresme tonice precum cele de portocala, ghimbir sau levantica. Gama are la baza un sistem special numit Aqua Balance 24 pentru mentinerea nivelului optim de hidratare.
Indra este reprezentativa pentru spiritul tanar, pentru persoanele in cautare de prospetime si energie.
Frumusete de la natura pentru corp, ten si par!


Cele mai vandute:


1. Lapte demachiant. Produsul este creat special pentru demachierea in profunzime a pielii uscate si sensibile a fetei. Combinatia unica de lavanda si Ylang Ylang catifeleaza pielea chiar din timpul demachierii. Amestecul pretios de uleiuri vegetale, unt din frunzele arborelui de Shea si vitamina E indeparteaza in totalitate murdaria si machiajul persistent. Sistemul special Aqua Balance 24 ajuta la pastrarea nivelului optim de hidratare al pielii, lasand-o catifelata si placuta la atingere. Pentru un ten stralucitor si sanatos. Laptele demachiant, reconfortant este ideal si pentru pielea sensibila. Pret: 20,99 lei. Gramaj: 200 ml.




2. Balsam pentru ingrijirea buzelor. Hidrateaza si catifeaza buzele de la prima aplicare, oferindu-le un luciu sanatos. Balsamul pentru ingrijirea buzelor Indra cu ulei de spin galben si ulei de masline este special creat pentru o ingrijire superioara a buzelor. Uleiul de masline din compozitie hidrateaza si ajuta la obtinerea elasticitatii optime a buzelor. Nu contine parfumuri si coloranti sintetici. Produs testat dermatologic. Pret: 12,49 lei. Gramaj: 5 g.




3. Crema de zi calmanta. Crema reconfortanta de zi cu ulei de avocado si ulei de migdale confera pielii un aspect natural si ingrijit. Untul de Shea are actiune de regenerare si ajuta pielea sa-si recapete supletea.Sistemul special Aqua Balance 24 mentine nivelul optim de hidratare al pielii, fara sa ofere senzatia de ten gras. in cazul pielii obosite si agresate, crema are un efect relaxant. Pret: 26,99 lei. Gramaj: 50 ml.




4. Lotiune tonica. Lotiunea tonica pentru fata cu aloe vera si bio-extract din trandafiri este creata special pentru o curatare delicata a pielii. Lasa pielea sanatoasa, ingrijind-o inca din timpul utilizarii. Sistemul special Aqua Balance 24 pastreaza nivelul optim de hidratare al pielii, facand-o catifelata si placuta la atingere. Aspectul pielii va fi reinnoit iar tenul va fi stralucitor si revigorat. Pret: 20,99 lei. Gramaj: 200 ml.




5. Creme de ochi pentru fermitate. Crema de zi cu coenzima Q10 si ulei de trandafir salbatic ingrijeste delicat pielea sensibila din jurul ochilor, imbunatatind rezistenta acestei zone la actiunea factorilor daunatori din mediul extern. Pielea devine mai neteda si catifelata, alungand totodata semnele de oboseala. Complexul format din vitamina E, unt din frunzele arborelui de Shea, silur si aloe vera ofera pielii o ingrijire atenta. Sistemul special Aqua Balance 24 ajuta la pastrarea continutului de umiditate, si confera pielii din jurul ochilor un aspect relaxat. Emulgatorul natural pe baza de lapte asigura pielea cu proteine valoroase. Pret: 20,99 lei. Gramaj: 15 ml.





Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu