vineri, 19 noiembrie 2010

Ganoderma - coffee for life

Cafea cu sanatate...

Acum aveti ocazia sa savurati o ceasca cu cafea perfecta in orice moment al zilei. Life Care, din dorinta de a imbina calitatea cu placerea isi extinde numarul de branduri proprii printr-o noua gama de cafele, Coffee for life Ganoderma.
Coffee for life Ganoderma este un brand premium care ofera o selectie unica de cafele. Produsele Coffee for life Ganoderma au o savoare incomparabila datorata faptului ca fiecare cafea provine din culturi in exclusivitate ecologice si este culeasa prin metode traditionale. Combinatia de cafea Arabica cu extract de ciuperca Ganoderma inzestreaza aceasta cafea intens prajita cu toate caracteristicile unui espresso intens.
Cafeaua BIO clasic Ganoderma cu un gust intens, aromat este fabricata dintr-un amestec special de cafea Arabica, ce provine din culturi in exclusivitate ecologice, cu un continut mediu de cofeina si aciditate foarte redusa, pe care adaosul de extract de ciuperca Ganoderma o face inedita, destinata tuturor iubitorilor de cafea.
Capucino BIO antistres Ganoderma este un amestec unic de cafea arabica decofeinizata cu gust inconfundabil si dizolvare instantanee, pentru cei care iubesc specialitatile de cafea, cat si pentru cei care nu doresc sa consume cofeina in special dupa-amiaza si in orele tarzii ale serii. Desi este decofeinizata, consistenta si subtilitatea aromelor de cafea raman intacte datorita procesului de decofeinizare prin intermediul apei. Intens si consistent, Capucino BIO antistres Ganoderma dezvaluie o bogatie exceptionala de arome. Delicat, Capucino BIO antistres Ganoderma transmite o stare de calm.
Un alt sortiment al Coffee for life Ganoderma, Cafeaua BIO antiage Ganoderma este instanta, cu dizolvare rapida, cu extract de ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum), ciuperca Shiitake (Lentinula edodes) si ciuperca Maitake (Grifola frondosa) si are un gust intens, caracteristic, aromat.

Cu aceste trei cafele Coffee for life Ganoderma, toti iubitorii de cafea vor putea savura placerile cafelei ori de cate ori isi doresc, beneficiind in acelasi timp de efectele terapeutice deosebite oferite de ciuperca Ganoderma.



Cele mai vandute:


1. Capucino BIO antistres Ganoderma. Un amestec unic de cafea arabica decofeinizata cu gust inconfundabil si dizolvare instantanee, pentru cei care iubesc specialitatile de cafea, cat si pentru cei care nu doresc sa consume cofeina in special dupa-amiaza si in orele tarzii ale serii. O cafea instant speciala, fabricata dintr-un amestec unic de cafea arabica decofeinizata, lapte de cocos si zer BIO, al carei gust inedit este dat de siropul de artar BIO si extractul din plante. Avand un continut scazut de cofeina, Capucino BIO antistres Ganoderma nu determina aparitia starilor de anxietate, iritabilitate, tensiuni si dureri musculare, indigestie, insomnie sau deteriorarea imunitatii. in plus, ajuta la reglarea functiilor organismului, eliminarea toxinelor si indepartarea stresului. Ciuperca Ganoderma din compozitie are efecte pozitive asupra circulatiei sanguine, asupra colesterolului si glicemiei. Actioneaza protector la nivelul celulei hepatice,ajuta la echilibrarea hormonala, contribuie la regenerarea celulelor nervoase, are efect detoxifiant. Laptele de cocos are proprietati energizante, imbunatateste performantele psihice si fizice si intareste sistemul imunitar. Pret: 73,49 lei. Gramaj: 20 pliculete x 19 g.




2. Cafea BIO antiage Ganoderma. Cafea instant cu dizolvare rapida, cu extract de ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum), ciuperca Shiitake (Lentinula edodes) si ciuperca Maitake (Grifola frondosa), cu un gust intens, caracteristic, aromat. Este fabricata dintr-un amestec special de cafea, Arabica, ce provine din culturi in exclusivitate ecologice si zahar, extracte din ciupercile Reishi, Shiitake si Maitake. Pe langa experienta populara traditionala, cercetarile medicale recente subliniaza efectul deosebit de benefic asupra organismului al consumului celor trei tipuri de ciuperci impreuna. Reishi este recomandat ca antioxidant, creste energia Qi, regleaza sistemul imunitar si tensiunea arteriala, reduce nivelul glicemiei, este detoxifiant, mentine echilibrul hormonal, stimuleaza glandele suprarenale in stres, depresie , imbunatateste memoria, somnul, calmeaza, echilibreaza spiritual si este tonic cardiovascular. Shiitake si Maitake scad nivelul colesterolului si sunt antihipertensive. Datorita continutului mediu de cofeina si aciditate foarte redusa pe care adaosul de extract de ciuperci o face inedita, Cafeaua BIO antiage Ganoderma este destinata tuturor iubitorilor de cafea.Puneti continutul unui plic intr-o ceasca de cafea, turnati 50-100 ml apa fierbinte (nu in clocot) si amestecati bine. Gustul si aroma sunt ideale daca apa folosita la preparare este la temperatura de 75 grade. Pret: 52,5 lei. Gramaj: 30 pliculete x 2,5 g.




3. Cafea BIO clasic Ganoderma. Cafea cu gust intens, aromat, fabricata dintr-un amestec special de cafea ce provine din culturi in exclusivitate ecologice, cu un continut mediu de cofeina si aciditate foarte redusa.Ciuperca Ganoderma, conform medicinii chineze traditionale, este una dintre ciupercile medicinale care merita o atentie deosebita. Sunt bine cunoscute efectele benefice pe care aceasta ciuperca le are asupra organismului: ganoderma poate imbunatati starea generala a sanatatii, stimuleaza capacitatea de vindecare a organismului, ajuta la mentinerea unui corp sanatos si sustine longevitatea. Substanta cea mai bine cunoscuta din cafea este un alcaloid denumit cofeina. Cofeina stimuleaza functionarea inimii, metabolismul si respiratia, stimuleaza circulatia, dilateaza arterele cerebrale, are efect diuretic. Puneti continutul unui plic intr-o ceasca de cafea, turnati 50-100 ml apa fierbinte (nu in clocot) si amestecati bine. Gustul si aroma sunt ideale daca apa folosita la preparare este la temperatura de 75 grade. Pret: 47,49 lei. gramaj: 30 pliculete x 2,5 g.






Accesează catalogul pentru a vedea toate produsele disponibile din această gamă catalog. Nu uita de oferta iernii: brosura de sarbatoare si de noul ghid de suplimente.

Detalii la email: traieste_bio@yahoo.com

Nu uita! Sponsor: Tatu Irina Nicoleta, cod 342776

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu